Hoe Stichting De Peelbloem is ontstaan.

Stichting De Peelbloem is een initiatief van ons, Harrie en Mieke Bouwmans, die voorziet in opvang en recreatie van en met mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. De stichting komt voort uit onze droom om op authentieke persoonlijke en gastvrije vorm een dagbesteding en recreatie te bieden aan mensen met een beperking én hun familie.

Deze droom is ontstaan gedurende onze zoektocht naar een goed adres voor onze dochter Mira. Nergens vonden we wat we ècht zochten en dus zijn we het zelf gaan organiseren en bieden het ook u graag aan: sinds 2009 is Stichting De Peelbloem een feit.

Onze toekomstdroom is om onze boerderij geschikt te maken tot een gezinsvervangend thuis op een wijze die aansluit bij onze visie.

Graag maken wij kennis met u en ontvangen wij u met een lekker kopje Peelse koffie!

Harrie en Mieke Bouwmans