Rolstoelmeerdaagse

Op 25, 26 en 27 mei vindt de Rolstoelmeerdaagse weer plaats. Rolstoelmeerdaagse Deurne is een groots opgezet rolstoelevenement waarbij drie dagen met de rolstoel recreatief door de gemeente Deurne wordt getoerd. De tochten voeren vooral door het buitengebied van Deurne.

Klik hier voor meer informatie.

Fiets4Daagse De Peel

Deze fiets4Daagse vindt plaats van 18 juli t/m 21 juli 2017. U kunt dan weer vertrekken vanuit de 4 startplaatsen t.w. Meijel, Weert, Stiphout en Deurne. U hebt de keuze uit de fietsroutes van 30, 45 en 60 km.

Deurne is rijk aan fietsroutes, is oa opgenomen in het “fietsroutenetwerk De Peel”. Naast het bestaande “fietsroutenetwerk De Peel” is onze routecommissie elk jaar weer opnieuw in staat om met alternatieve fietsroutes door te dringen tot de mooiste plekjes van de Gemeente Deurne. U bepaalt zelf uw afstand, u kiest zelf de gewenste richting. “Fietsroutenetwerk De Peel’ sluit naadloos aan op dat van Limburg en De Kempen waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Vandaar dat Deurne, Meijel, Stiphout en Weert de handen ineen geslagen hebben en samen de Stichting Fiets4Daagse De Peel vormen”.

Kijk hier voor meer informatie.

Fiets4Daagse Venray

Fietsvierdaagse Venray voert u via uitgepijlde routes door het vlakke Noord-Limburgse en Brabantse Peelgebied en laat u genieten van diverse toeristische attracties en onderweg kunt u genieten van entertainment voor jong en oud.

Wij hopen u te ontmoeten tijdens onze 30ste fietsvierdaagse in Venray, van 25 t/m 28 juli 2017.

Klik hier voor meer informatie.

Fiets3daagse Asten

Drie dagen fietsen door de mooiste gebieden van Zuid- Oost Brabant. Routes zijn geheel voor u uitgepijld.

De fiets3daagse is een unieke gelegenheid om Asten en omgeving op een sportieve en gezellige manier te ontdekken.

Deze fiets3daagse vindt plaats van 1 augustus t/ m 3 augustus 2017.

Cultureel Deurne

Het wandelarrangement bestaat uit een route langs de mooiste plekjes in Deurne. Bij bezoek aan restaurant/lunchroom De Eeterij ontvangt u 10% korting op uw bestelling.