Camping De Peelbloem is dankzij de beoordeling van de gasten gekozen tot “Beste Camping van de regio Brabant 2012″.  Voor deze gelegenheid heeft Omroep Brabant op 8 augustus jl een reportage maken bij Camping De Peelbloem die we graag met u delen!

Camping De Peelbloem is kleinschalig en toch bijzonder ruim opgezet. De camping is landelijk gelegen in de rustige Peel. U kunt ontspannen door bij uw tent of caravan te zijn, of te recreëren in de fantastische Peel.

Door de tuinierhobby van Mieke Bouwmans krijgt u het gevoel alsof u heerlijk in de tuin zit van uw eigen boerderij.

En waar we ook zo trots op zijn is het schitterende sanitair. Zo opgezet dat het u veel ruimte en privacy biedt. Zeker ook geschikt voor personen die gebruik maken van een rolator of rolstoel.
De camping voorziet in de totale opzet aan de wensen voor rolstoelgebruikers en is ingericht volgens de WVT (Wet Van Toegankelijkheid).

Natuurlijk hebben we ook een wasmachine en droger voor u klaar staan.

Ook voorzien we in recreatie van gezinnen of groepen met een persoon met een beperking in hun midden. Er staan speeltoestellen op het kampeerterrein die ook geschikt zijn voor personen met een beperking.

De ruime opzet van de gehele oppervlakte zorgt ervoor dat er nauwelijks contact is met de deelnemers van de dagopvang. En andersom geldt dat natuurlijk ook.

We vinden het zo belangrijk om te voorzien in kwaliteit en rust dat we daarom jongeren van onze camping weren en honden niet welkom zijn.

Camping De Peelbloem is onderdeel van Stichting De Peelbloem.

ANWB KLEIN2015 LOGO